kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Actievoorwaarden Facebook

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Like & Win actie van Family Fashionata

 1. Om in aanmerking te komen voor de ter beschikking gestelde prijs, dienen deelnemers correcte gegevens in te vullen bij de prijsvraag.
 2. Uiterlijke deelname is tot sluitingsdatum van de actie. Het maakt niet uit in welke volgorde de likes zijn binnengekomen. Iedereen maakt evenveel kans. Ook oude likes maken nog steeds kans. Het plaatsen van berichten is niet verplicht. Maar wordt wel gewaardeerd. Deze actie is niet in samenwerking met de genoemde merken en met Facebook!
 3. Er bestaat geen bestel- of aankoopverplichting om in aanmerking te komen voor de ter beschikking gestelde prijs of prijzen.
 4. Deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens insturen worden gediskwalificeerd en komen dus niet in aanmerking voor de beschikbaar gestelde prijs.
 5. De uitslag wordt aan de winnaar persoonlijk bekend gemaakt en wordt tevens gepubliceerd.
 6. Om mee te doen dien je te beschikken over een facebookpagina van jezelf. Facebookpagina's die niet persoonlijk zijn, maar zijn aangemaakt om met acties mee te doen en niet gebruikt worden als je persoonlijke prikbord worden gediskwalificeerd.
 7. Per persoon kan slechts een keer worden deelgenomen per actie.
 8. Deelname aan de Like & win actie is alleen mogelijk indien men woonachtig is in Nederland, België, Luxemburg of Duitsland.
 9. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Family Fashionata om hun namen, alsmede mogelijke foto's van de prijsuitreiking voor promotionele doeleinden te gebruiken.
 10. Gegevens van de prijswinnaars worden gebruikt door Family Fashionata om contact op te nemen met de prijswinnaars omtrent de gewonnen prijs.
 11. De gewonnen prijs zal gratis worden verzonden! Er zijn dus geen verzendkosten verschuldigd.
 12. Deelnemers melden zich automatisch aan voor de gratis nieuwsbrief. Deze is via een opzeglink in de nieuwsbrief weer heel eenvoudig op te zeggen indien dit niet meer gewenst is.
 13. De organisatie van Family Fashionata en/of de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor welke schade dan ook, direct en/of indirect, door een deelnemer geleden op enige wijze verband houdende met deze actie.
 14. Indien de prijswinnaar minderjarig is dan dient deze goedkeuring te verkrijgen van de ouders dan wel wettelijke voogd.
 15. Medewerkers van Family Fashionata en sponsors, evenals hun directe familieleden, zijn uitgesloten van deelname.
 16. In alle gevallen waarin deze deelnamevoorwaarden niet voorzien, beslist Family Fashionata.
 17. De prijs is niet overdraagbaar aan derden, noch is deze inwisselbaar voor geld.
 18. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 19. Deelnemers verklaren akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden.