kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Jassen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Babykleding jassen

Babykleding jassen zijn uiteraard erg belangrijk. Als uw baby naar buiten gaat is het van belang dat hij of zij geen kouvat. Toch blijft het zonde als u net een leuke dure jas hebt gekocht en de baby er vervolgens na enkele weken al is uitgegroeid. Bij Family Fashionata is dit niet het geval. De baby groeit natuurlijk nog wel, maar die dure jas is niet langer aan de orde! Voortaan kunt u die hippe babykleding jassen heel voordelig bij ons bestellen. Op deze manier zorgen we er voor dat uw kind trendy en cool is aangekleed! Ook babykleding jassen gaan met de mode mee. De jassen moeten dit jaar vooral gekleurd zijn. Roze, oranje en rood zijn dit jaar ook voor jongens helemaal hip. Naast alle gekleurde kleding is er ook plek voor neutrale, grijze kleding. Genoeg keuze dus om uw baby warm aan te kleden met onze stoere en hippe babykleding jassen!

Verschillende soorten babykleding jassen

Wij bieden een ruim assortiment babykleding jassen aan van verschillende merken. Onder andere Vinrose en Blue Seven zijn bij ons te bestellen. Binnenkort kunt u bij ons ook een eigen label verwachten. Uiteraard tegen een zeer scherpe prijs en net zo hip als de andere babykleding jassen uit het assortiment.

Babykleding jassen online bestellen

Voor babykleding jassen hoeft u de deur niet meer uit. U koopt ze makkelijk en snel online bij Family Fashionata. We hebben alle producten ruim op voorraad, maar OP=OP. U kunt bij ons veilig betalen met onder andere Ideal en uw Creditcard. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten vanaf 45 euro. Als u een bestelling heeft gedaan is deze vervolgens te volgen via een Track and Trace code. Deze code krijgt u via de mail toegezonden bij de verzendbevestiging.