kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Kledingsetjes

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Babykleding setjes

Babykleding setjes Babykleding setjes 2 of 3 delig zijn uiteraard niet weg te denken. Compleet in stijl aangekleed. Toch blijft het zonde als u net een leuk kledingsetje hebt gekocht en de baby er vervolgens na enkele weken al is uitgegroeid. Bij Family Fashionata is dit niet het geval. De baby groeit natuurlijk nog wel, maar een duur kledingsetje is niet langer aan de orde! Voortaan kunt u complete baby kledingsetjes heel voordelig bij ons bestellen. Op deze manier zorgen we er voor dat uw kind trendy en geheel in stijl is aangekleed!

Ook babykleding setjes gaan met de trend van dit seizoen mee. De babykledingsetjes moeten dit jaar vooral gekleurd zijn. Roze en rood, wit en blauw, gestreept of gebloemd het is dit jaar helemaal hip. Genoeg keuze dus om uw baby geheel in stijl aan te kleden met onze hippe babykleding setjes! Ook leuk om als (kraam-)cadeau te geven. Verschillende soorten babykleding setjes Wij bieden een ruim assortiment babykleding setjes aan van verschillende merken. Onder andere LoFff, Dirkje,Tim Pouce en Vinrose zijn bij ons te bestellen.

Binnenkort kunt u bij ons ook een eigen label verwachten. Uiteraard tegen een zeer scherpe prijs en net zo hip als de andere babykleding setjes uit het assortiment. Babykleding setjes online bestellen

 

Voor babykleding setjes hoeft u de deur niet meer uit. U koopt ze makkelijk en snel online bij Family Fashionata. We hebben alle producten ruim op voorraad, maar OP=OP. U kunt bij ons veilig betalen met onder andere Ideal en uw Creditcard. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten vanaf 45 euro. Als u een bestelling heeft gedaan is deze vervolgens te volgen via een Track and Trace code. Deze code krijgt u via de mail toegezonden bij de verzendbevestiging.