kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Rompertjes

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Babykleding rompertjes

U heeft een baby en wilt hem of haar leuk aankleden. Bekijk dan onze collectie babykleding rompertjes. Waarom zou u kiezen voor babykleding rompertjes? Het grote voordeel is dat de baby deze niet zelf kan losmaken. Normaal gesproken worden rompertjes met drie drukknoopjes tussen de benen vastgemaakt. Wij wijken hier iets vanaf. We hebben hippe rompertjes in ons assortiment waarbij er niet per se drie drukknopen tussen de benen zitten. Volwassen kleding kent trends. Babykleding doet daar niet aan onder. De tijd dat babykleding simpel was hebben we achter ons gelaten. We hebben tegenwoordig simpele ontwerpen en creatieve designs. Gekleurd is het helemaal. Uiteraard moet het naast het design ook lekker zitten. Dit is een belangrijke eigenschap waar al onze babykleding rompertjes aan voldoen. Wij hebben bekende merken als Vinrose en Lovedo in het assortiment. Daarnaast bieden we binnenkort een eigen label aan tegen dezelfde lage prijzen!

Verschillende soorten babykleding rompertjes

Wij bieden een leuk assortiment aan trendy babykleding rompertjes. Wij bieden niet de standaard effen kleuren aan. Nee, wij willen dat uw baby er leuk uitziet met kleding van nu! Daarom hebben we rompertjes in verschillende kleuren voor scherpe prijzen.

Babykleding rompertjes online bestellen

Babykleding rompertjes koopt u online bij Family Fashionata. Alle rompertjes hebben we ruim op voorraad waardoor u nooit achter het net vist. U kunt bij ons veilig betalen met onder andere Ideal en uw Creditcard. Doet u een bestelling boven de 45 euro? Dan zenden wij het pakketje helemaal gratis naar u toe! Als u een bestelling heeft gedaan is deze vervolgens te volgen via een Track and Trace code. Deze code krijgt u via de mail toegezonden bij de verzendbevestiging.