kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Schoenen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Baby schoenen

Kinderschoenen

Voor kinderschoenen en laarzen loopt u bij Family Fashionata door de juiste (online) winkel!

 

Wij bieden u Naturino. Het schoenmerk met de gepatenteerde zand effect zool voor de juiste afwikkeling van de voet. Bij ons betaalt u nooit teveel voor goede kwaliteitsschoenen. De schoenen zijn bijna helemaal van leer gemaakt. Verschillende soorten schoenen en laarzen. Wij bieden kinderschoenen aan. Het merk dat wij hierbij voeren is Naturino. De kwaliteit van dit merk is erg goed terwijl de prijs laag blijft. Wij bewijzen dat goede schoenen niet duur hoeven te zijn. Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten. voor de juiste maatvoering adviseren wij de voetmeter op de site te downloaden, want weten is meten. Kinderschoenen en laarzen online bestellen.

Kinderschoenen en laarzen zijn bij ons gemakkelijk en veilig online te bestellen. Wij hebben alle producten op de website ruim op voorraad waardoor u nooit achter het net vist. Let wel op, want OP = OP.

 

Wij bieden de mogelijkheid om online veilig te betalen met onder andere Ideal, Creditcard of bankoverschrijving. Plaatst u een bestelling boven de 45 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Het pakketje wordt dan gratis verzonden. Als u een bestelling heeft gedaan is deze vervolgens te volgen via een Track and Trace code. Deze code krijgt u via de mail toegezonden bij de verzendbevestiging.