kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Vesten / Bolero's / Sweaters

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Babykleding vesten & sweaters

Voor babykleding vesten & sweaters zit u bij Family Fashionata goed! Leuke, hippe, stoere en trendy vesten & sweaters hoeven niet duur te zijn. Vaak betaalt u veel geld voor leuke vesten & sweaters terwijl uw baby dit maar een paar keer draagt omdat hij of zij er daarna alweer is uitgegroeid. Precies om deze reden bieden wij hippe babykleding vesten & sweaters aan voor een erg lage prijs. Hierdoor kunt u uw baby altijd leuk aankleden. Natuurlijk zijn er ook trends te ontdekken in babykleding. Kleuren en zachte grijze tinten gaan het helemaal maken. Uiteraard komen deze trends ook terug in onze vesten & sweaters. De kleding is gemaakt van 100% katoen wat het draagcomfort optimaal maakt. Daarnaast zorgt dit ervoor dat uw baby lekker warm is aangekleed. Genoeg redenen dus om eens een kijkje te nemen in ons assortiment!

Verschillende soorten babykleding vesten & sweaters

Wij bieden een groot assortiment babykleding aan. Wij hebben zowel bekende als minder bekende merken in het assortiment. Uiteraard staan we in voor de kwaliteit van alle merken! We bieden onder andere babykleding vesten & sweaters aan van LoFff, Dirkje, Vinrose, Blue Seven en Lovedo. Daarnaast komen we binnenkort ook met een eigen label. Houd onze webshop in de gaten!

Babykleding vesten & sweaters online bestellen

Babykleding vesten & sweaters zijn bij ons gemakkelijk en snel te bestellen. Wij hebben alle producten ruim op voorraad waardoor u nooit wordt teleurgesteld. Wij bieden de mogelijkheid om online veilig te betalen met onder andere Ideal of uw Creditcard. Plaatst u een bestelling boven de 45 euro? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Het pakketje wordt dan gratis verzonden. Als u een bestelling heeft gedaan is deze vervolgens te volgen via een Track and Trace code. Deze code krijgt u via de mail toegezonden bij de verzendbevestiging.