kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Bezorgen

Family Fashionata kent 2 manieren van verzendingen

  • Altijd gratis ophalen bij ophaallocatie (pur). Hoorn-Avenhorn-De Goorn-Berkhout-Ursem Info
  • Verzendingen gratis vanaf € 45,00

De verzending

De verzending wordt verzorgd door PostNL en indien mogelijk per brievenpost verstuurt. Bestellingen met een bestelwaarde van € 25,00 en hoger worden altijd voorzien van track en trace. Retourzendingen* kunt u afgeven bij een PostNL punt naar keuze. Of gratis bij een van onze Pur Locaties.

  • Uw bestelling wordt verzameld.
  • Uw bestelling wordt samen met andere Family Fashionata bestellingen naar PostNL gebracht.
  • Uw bestelling wordt door PostNL bezorgd op het door u opgegeven afleveradres.

Track & Trace*

*(indien van toepassing)

Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u een verzendbevestiging e-mail met een PostNL track & trace code. Met deze code kunt u de bestelling volgen op de website van PostNL.

Na afgifte van de goederen bij PostNL draagt Family Fashionata geen verantwoordelijkheid voor diefstal, kwijtraken dan wel beschadigen van de verzending. U kunt deze risico’s afdekken door uw goederen te verzekeren** tegen een kleine meerprijs van € 0,50 per bestelling. Wilt u hier gebruik van maken, meldt dit bij uw bestelling.

Mocht er onverhoopt toch problemen voordoen tijdens de verzending dan horen wij dat graag en zullen wij een aanvraag bij PostNL indienen. Wij zullen het mogelijke voor u doen uw zending op locatie te krijgen. U kunt contact met ons opnemen via servicedesk@familyfashionata.nl

Bezorgen buitenland

De bezorgtarieven zoals vermeld gelden alleen voor pakketten binnen Nederland. Wilt u een pakket vanuit het buitenland bestellen of laten afleveren neemt u dan contact met ons op. Voor bezorging gelden dezelfde voorwaarden zoals omschreven in punt 11 van de voorwaarden met uitzonderingen van de tarieven.

*Zie voorwaarde retourneren

** Zie voorwaarde verzekeringen

Tarieven Buitenland weergegeven via PostNL. De geldende tarieven worden een op een aan u doorberekend. Pakket handeling geschiedt door Family Fashionata de pakketbezorging door PostNL.

Pakket buitenland met track & trace selecteer onderstaande link:

http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/pakket-buitenland-met-track-trace/

Aangetekend Pakket selecteer onderstaande link en alle voordelen:

http://www.postnl.nl/voorthuis/pakket-versturen/aangetekend-pakket-buitenland/