kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Jongens kinderkleding accessoires

Jongens kinderkleding accessoires zijn een stoere aanvulling op de dagelijkse kleding van uw kind. Op dit moment bestaan de jongens kinderkleding accessoires uit sjaals en caps in diverse kleuren. De sjaals en caps zijn van diverse merken, zowel met opdruk als zonder opdruk. Het materiaal waar de sjaals van gemaakt zijn is cotton. De trends dit jaar zijn kleuren en rustige grijze tinten. Onze jongens kinderkleding accessoires zijn dan ook hierop afgestemd.

Verschillende soorten jongens kinderkleding accessoires

Voor een leuk assortiment jongens kinderkleding accessoires kunt u terecht bij Family Fashionata. Door de vele merken die wij voeren is de keuze groot. De prijs daarentegen blijft laag. Of het nu een groot of een klein merk is, voor de prijs maakt dat bij ons niet uit! Wij willen namelijk dat uw kind er altijd stoer en trendy bij kan lopen. Onder de merken die wij voeren vind u onder andere New Zealand Auckland (NZA), Tiffosi, Another World en Vinrose. Naast deze merken zullen wij binnenkort met een eigen label voor de dag komen. Uiteraard voor dezelfde prijs en kwaliteit die u van ons gewend bent.

Jongens kinderkleding accessoires online bestellen

Jongens kinderkleding accessoires kunt u makkelijk, snel en veilig online kopen bij Family Fashionata. Wij bieden de accessoires aan tegen lage prijzen met een prima kwaliteit. Wij willen alleen de beste jongens kinderkleding accessoires leveren. U kunt bij ons veilig betalen met onder andere Ideal en uw Creditcard. Bij bestellingen vanaf 45 euro rekenen nemen wij de verzending voor onze rekening. U kunt uw bestelling volgen door middel van een Track and Trace code die u via de mail van ons krijgt.