kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Laagste prijsgarantie bij Family Fashionata


Wanneer je bij Family Fashionata een product koopt dan koop je niet alleen een kledingstuk of accessoire maar kies je voor het genot van thuis passen en beoordelen. Daarnaast bieden wij kwaliteit voor de beste prijs. Family Fashionata levert op alle aankopen de laagste prijsgarantie (op reguliere verkoopprijzen). Kun je aantonen dat je hetzelfde kledingstuk elders in Nederland voor een lagere prijs kunt kopen onder de hierna genoemde voorwaarden dan betalen wij je het prijsverschil terug.

Voorwaarden


Het product moet nieuw, voorzien van labels en in originele verpakking worden geleverd. Het product dient op voorraad en direct leverbaar te zijn. Family Fashionata moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder.
Producten uit opheffings-, faillissements-, en groothandelsverkopen of uitverkopen, samples, aanbiedingen, acties of beschadigde producten komen niet in aanmerking voor de Family Fashionata Laagste prijsgarantie. Laagste prijsgarantie is geldig tot 2 weken na aankoopdatum welke vermeld staat op de originele Family Fashionata factuur van het betreffende product. Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden betaalt Family Fashionata eenmalig het prijsverschil terug na inname van de originele factuur. Laagste Prijsgarantie is geldig op producten van aanbieders binnen Nederland.