kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Meisjes kinderkleding accessoires

Meisjes kinderkleding accessoires zijn een leuke en hippe aanvulling op de dagelijkse kleding van uw kind. Op dit moment bestaan de meisjes kinderkleding accessoires uit sjaals en tassen in diverse kleuren. De sjaals zijn van diverse merken, zowel met opdruk als zonder opdruk. Het materiaal waar de sjaals van gemaakt zijn is katoen. De tassen zijn er in verschillende kleuren en merken. De trends dit jaar zijn kleuren. De meeste tassen zijn dan ook voorzien van een frisse kleur.

Verschillende soorten meisjes kinderkleding accessoires

Voor een leuk assortiment meisjes kinderkleding accessoires kunt u terecht bij Family Fashionata. Door de vele merken die wij voeren is de keuze groot. De prijs daarentegen blijft laag. We hebben veel tassen van het topmerk Vingino. De sjaals zijn er in de merken LoFff, Another World en Vinrose. Of het nu een groot of een klein merk is, voor de prijs maakt dat bij ons niet uit! Wij zijn van mening dat een accessoire een leuke aanvulling moet zijn op de dagelijkse kleding. Hier moet u dus nooit te veel voor betalen! Binnenkort komen we met een eigen label. Bent u benieuwd, hou dan de website in de gaten!

Meisjes kinderkleding accessoires online bestellen

Meisjes kinderkleding accessoires kunt u makkelijk, snel en veilig online kopen bij Family Fashionata. Wij bieden de accessoires aan tegen lage prijzen met een prima kwaliteit. Wij willen alleen de beste meisjes kinderkleding accessoires leveren. U kunt bij ons veilig betalen met onder andere Ideal en uw Creditcard. Bij bestellingen vanaf 45 euro nemen wij de verzending voor onze rekening. Als de betaling is afgerond versturen wij uw pakketje. U krijgt hierbij een verzendbevestiging via de e-mail. In deze e-mail staat ook een Track and Trace code zodat het pakketje altijd gevolgd kan worden.