kinderkleding
Mijn shopping bag

Uw shopping bag bevat geen artikelen.

 

 

 

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Family Fashionata is een familiebedrijf gespecialiseerd in kinderkleding van maat 50 tot en met 188. Ambitieus, vooruitstrevend en makkelijk benaderbaar.

Uw inbreng stellen wij zeer op prijs en is van belang om een passend assortiment aan te kunnen bieden. Denk hierbij aan maatvoering en ontwerp. Reeds uitverkochte artikelen zijn mogelijk nog beschikbaar bij onze leverancier. Let wel: de kans in het begin van het seizoen is hiervoor het grootst. Wij gaan voor u op zoek naar dat specifieke artikel in de gewenste maat.

“Elk kind is uniek!”

Family Fashionata biedt haar klanten meer dan alleen maar kinderkleding! Family Fashionata staat ook voor een online shop ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed assortiment aan kinderkleding en accessoires te bieden en de voordelen van eenvoudig en veilig online winkelen te laten ervaren.

Het ontwerp van onze online winkel heeft als uitgangspunt het doorlopen van een zo natuurgetrouw proces en daardoor makkelijk in gebruik. Zowel bij het eerste bezoek van onze homepage als bij het zoeken naar een specifiek merk: U wordt gemakkelijk door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.

Spreekt ons initiatief u aan? Blijf op de hoogte via onze maandelijkse nieuwsbrief. Voor een korte, snelle reactie zijn wij ook te vinden op Facebook en Twitter. Mocht u ons rechtstreeks willen benaderen, klik dan hier voor contactformulier.

Wij danken u voor uw bezoek en graag tot (weer)ziens!