actieve massage

Massage Houten

Laten we eens kijken naar enkele van de werkzame principes volgens welke massage wordt gedaan. Deze principes zijn:

– Structureel: massage is structureel. Het brengt een ordening van spieren, ligamenten, botten en pezen tot stand op een manier die het mogelijk maakt te ontstressen en te zoeken naar een betere gezondheid en circulatie. Als je heel structureel wordt, merk je dat de energie die vrijkomt in het lichaam als een rivier door het lichaam stroomt.

– Dynamisch: massage is dynamisch in die zin dat van de spieren gevraagd wordt om bewegingen van grotere lengte te maken. Als je de snelheid van de beweging optelt, komt de energie die er is meer vrij. Er bestaan verschillende soorten massage, waaronder statische massage, dynamische of vaste energie massage, en manoeuvrerende massage.

– Contact: er is een kort contact of contact tussen de uiteinden van de ledematen en er wordt druk uitgeoefend. Dit kan zijn met behulp van de handen, maar ook met behulp van instrumenten zoals schuimrollers.

– Ontspan. De druk wordt tot een vredige toestand gebracht.

-afsnijding: het lichaam in delen verdelen om de druk op en het losmaken van weefsels, spieren en pezen te vergemakkelijken

– workshops: er zijn verschillende soorten workshops, elk zal verschillende principes hebben. Je kunt het zien als massage voor beginners, origsaw voor gevorderden.

– Doelgericht: er worden instructies gegeven over het verlengen van bepaalde spieren, mogelijkheden besproken tijdens de sessie en sommige stappen herhaald tijdens uw persoonlijke behandeling.

-specifiek: er kunnen taken zijn die u moet uitvoeren. bijvoorbeeld, is een spier die tijdens bepaalde houdingen wordt verlengd.

-Bronnen: uw instructeur kan bronnen uit uw lichamelijke voorgeschiedenis gebruiken, zoals uw algemene activiteiten of uw medische voorgeschiedenis om uw behandeling te ontwerpen.

-Aanraking: het gebruik van de handen kan soms een belangrijke aanvulling zijn op massage. Het kan gaan om massagetechnieken die in Europa worden gebruikt, maar ook om het hanteren van bepaalde soorten instrumenten.

– Nabijheid: het gebruik van zeer lichte aanraking kan soms een therapeutische massage teweegbrengen. Dit is aanvaardbaar in voorbereidende sessies en tijdens het oefenen. Het kan mogelijk zijn de handen zo dicht mogelijk bij de vingertoppen van de beoefenaar te brengen.

-Ontspannen : tijdens de massage zal men gevraagd worden diep, traag en ritmisch te ademen, en uit te ademen met gesloten lippen. Het is met gesloten lippen dat de zwaartekracht zich op het lichaam uitoefent.

-Tijd: de duur van de massagesessie wordt waarschijnlijk bepaald door verschillende factoren, d.w.z. de technieken en het ongeduld van de masseuse; de mate van ontspanning die de masseuse heeft; de hoeveelheid spanning in het lichaam; de mate van comfort van het lichaam; enz.

-erer: onbedoelde spiertrekkingen, sufheid, of een algemeen gevoel van vermoeidheid dat optreedt tijdens een massagesessie is niet ongewoon. Dit zal niet altijd invaliderend zijn, en kan zelfs stimulerend zijn. Het kan stimulerend genoeg zijn om door te willen gaan. De masseuse moet net zo opgewonden zijn als degene voor de rest van de sessie.

– vibe: de sfeer tijdens een massagesessie kan worden omschreven als zacht, vredig, rustgevend en vredig. Vibrerende sensaties kunnen komen van knijpen, wrijven, strekken, schommelen of elke beweging die de handen en het lichaam zou bewegen.

– bindwijze: hoewel bij massage gewoonlijk de handen worden gebruikt, kunnen tijdens de massage enkele lichaamsdelen van de masseur worden bewogen, hetzij voor de zool van de masseur, hetzij met behulp van voorwerpen. Ook de obligate musculatuur van de benen van de masseur kan hierbij betrokken zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.