heb ik garantie bij car wrappen

Auto wrappen

Als uw eigen voertuig niet onder de car wrap garantie valt en u zou het graag een unieke look geven, dan zou u moeten overwegen om nu contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en te onderhandelen over een geschikte car wrap.

Uniek, stijlvol en prestigieus in wezen, car wrapping is voor arrogante strutting en het gaat om een infrastructurele investering, bijvoorbeeld, van ergens rond de $ 3000 tot $ 4000. Vergeleken met een nieuwe verfbeurt die ongeveer $150 tot $200 kost. Maar de initiële kosten zijn het niet waard. U zou de aanschaf van een nieuwe auto moeten heroverwegen, maar als geld geen probleem is, dan zou de 1e aangepaste car wrap moeten worden aangebracht met de hoge druk technieken van ongeveer 120 contrast en 50 stuk texturing. De wrap moet chemisch resistent zijn en moet een duurzaam oppervlak hebben. De folie moet UV bestendig zijn en gelieve de omgeving schoon te houden.

De car wrap wordt benaderd als elk ander vakantiepakket. Er is voorbereiding, verpakking, en installatie. Voor het inpakken, moet de druk ongeveer 115 vervolgtrommels zijn. De ongeveer 30 voet van de auto moet volledig worden uitgerold, op de grond geplaatst en ingepakt met behulp van de bindtouwen. Terwijl de wagen op de grond wordt geplaatst, wordt ongeveer 2 inches van de folie op de bovenkant van de wagen gelegd, zodat een oppervlakte van ongeveer 6 vierkante voet van boven naar beneden overblijft. De resterende 3 inches worden bedekt, zodat er nog ongeveer een voet ruimte overblijft. Voor het vouwen wordt de folie van boven naar beneden uitgetrokken (vanwege de lengte van de rol) en vervolgens wordt de folie gevouwen met behulp van de bindtouwen.

De car wrap wordt normaal geïnstalleerd zoals elke andere voertuig wrap. De bovenkant van de wrap is gemarkeerd met ‘WASHLET’. Als de wrap de onderkant van de auto bereikt, wordt de verpakking schoongespoten en nat geschuurd om de watervlekken te verwijderen. Daarna wordt de lak aangebracht. De car wrap is een wax over een deel van de auto om een minder opvallende afwerking te bedekken. U wilt dat uw auto glimt!

De car wrap zal een verschillende vorm en grootte hebben voor alle auto’s die het bedrijf heeft geïnstalleerd. Het minimumgebied dat zal worden behandeld is 2 voet bij 6 duim, is het maximum ongeveer 12 duim bij 6 duim (afhankelijk van variabelen zoals omwenteling en hoek). De meeste autofabrikanten ongeveer 255 vierkante voet, 300 vierkante voet, en groter. Zij zullen u vragen om de oude wrap binnen 1 maand na het parkeren te verwijderen, aangezien het water de auto zal drogen en het gebied zal krimpen. De autofabrikanten kunnen niet garanderen dat het gebied de hele tijd perfect bedekt zal zijn, het is een gegeven.

Om het in het kort uit te leggen: een persoon gaat elke dag naar de kruidenier, haalt al het voedsel dat hij wil, en komt dan thuis, geeft een feestje, en gaat naar de sportschool voordat hij weer naar huis gaat. Op een avond hebben ze een rustige avond die ze willen ontspannen, dus gaan ze naar de film of weer naar huis. Op een avond is de file weg en is de avond ontspannen, daarna zijn alle shoppers naar huis en is de ontspanningstijd voorbij.

Nu trekt de persoon ‘s morgens de garage in, neemt een snelle massage, en staat op het punt te vertrekken voor nog een ontspannen nacht. Weer komt de file. Opnieuw wordt de plaats onder de loep genomen, en elke centimeter van de auto moet worden bedekt. De dader wordt onthuld, en de redders worden gevonden.

geïnteresseerd in:
Auto chippen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.