Het voeden van uw baby

U kunt zien hoe uw baby vast voedsel binnenkrijgt in ons restaurant. Drankjes zijn glazen met gaatjes en eetgerei gemaakt van gebakken vast voedsel. Baby’s drinken gewoonlijk geen vast voedsel, behalve wanneer ze hun ouders helpen. Melk is er in verschillende smaken en wordt gewoonlijk twee keer per dag aan baby’s gegeven. Soepen zijn vooral verkrijgbaar in het koelgedeelte van ons restaurant. Het drinken van warme dranken is iets waar u zich niet aan overgeeft. Vergeet niet uw kind zo vaak mogelijk melk te geven.

oms frootie is ook verkrijgbaar in ons restaurant

Groenten en fruit hebben aanzienlijke voordelen en dit zijn de eerste dingen die u uw baby moet gaan leren. Als u groenten uitsluit uit het dieet van uw babyhapjes, is het bijna 100% zeker dat hij niet gezond zal groeien. Het is onmogelijk om robuuste voedingsstoffen uit fruit en groenten te halen en de opvoeding van deze voedingsmiddelen helpt als eerste om een gezonde groei te garanderen.

Het slechte gedrag van je kind gebruiken met positieve alternatieven

Je kunt verschillende vingervoedsels uitproberen om te bepalen of een bepaalde vrucht of groente leuk is of niet. Het kan zijn dat je kind wegloopt als je hem een banaan of een peer geeft. Als ze een bepaalde groente, zoals een boon, niet lekker vinden, dan moet je hem die groente steeds opnieuw aanbieden tot hij eraan gewend is.

Wees een voorbeeld.

Het is niet juist om een kind een bepaald voedsel te geven met slechts één blik erop. Zeg niet dat u uw kind een bepaald voedingsmiddel niet zult geven voordat hij of zij het heeft geproefd. Eet samen en geef uw kind de kans om nieuw voedsel te proberen. De veiligste manier om een nieuw voedingsmiddel aan te leren, is door kleine porties aan te bieden.

Geef uw kind medicijnen

Soms kan het een probleem zijn om je babyhapjes een bepaald voedsel te laten eten, maar je hebt geen andere optie. Praat met de dokter van uw kind. Meestal zijn er geen echte gezondheidsrisico’s voor kinderen, zolang ze goed zijn opgegroeid met eten. De arts kan medicijnen voorschrijven om ervoor te zorgen dat het dieet van uw kind het lichaam van uw kind niet ontregelt. Soms zal een traag lichaam Symptomatische prikkelbaarheid zijn; in dat geval kunt u met de arts of trainer van uw kind praten om de juiste eetgewoonten te helpen versterken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.