Hoe kiest u de beste laserontharing

Laseren Breda

Duitsland blijft niet achter. De Federal Drug Administration (FDA) heeft onlangs laserbehandelingen voor acne, gebruinde huid en gezichtsverwijdering verboden. Maar in Duitsland wordt het bruinen al meer dan tien jaar beoefend met behulp van bruiningslasers. Bovendien rekenen de autoriteiten in Duitsland laserbehandelingen tot de medische zorg. ionische laser en photoderm methode zijn de belangrijkste hulpmiddelen voor laserontharing. Bij deze methoden worden specifieke golflengten van lichtenergie selectief geabsorbeerd door de donkere melanine in de haarfollikel en niet door de rest van de huid.

In de loop der jaren zijn ionische lasers verbeterd om veiliger en doeltreffender te zijn. De volgende generatie lasers heeft een volledig optische penetratie, wat een echte doorbraak in lasertechnologie is. Voorbij zijn de dagen dat alleen donker haar effectief met een laser kon worden behandeld. Nu kunnen zelfs rode, lichtblonde en witte haren met een laser worden verwijderd.

Photoderm-methoden zijn niet beperkt tot de behandeling van haar. Met de nieuwe collagenna huidverzorgingsopties kunnen we ook een verslapte huid behandelen, evenals rimpels en gezichtslijnen. Na slechts enkele behandelingen zal een stralende en gezonde huid de uwe zijn.

Denk eraan dat uw huidverzorgingspecialist zowel een specialist als een consument moet zijn bij het kiezen van producten voor uw huid en een uitgebreide opleiding moet hebben in de specifieke laserapparatuur die hij gebruikt.

Als u zich in de couperose laser bevindt, riskeert u beingscr Comprehensive aangezien deze hulpmiddelen niet bij alle pati├źnten worden gebruikt. Voor uw veiligheid en bescherming raden wij u echter aan een huidverzorgingsprofessional te raadplegen die uw huidtype zal beoordelen en u de beste optie zal aanbevelen.

Hoewel lasers de haargroei aanzienlijk kunnen verminderen, moeten ze consequent worden gebruikt voor een vermindering op lange termijn om zeker te zijn van de beste resultaten. Helaas is men nog niet helemaal zeker van de langetermijneffecten van deze hulpmiddelen op het menselijk lichaam. Het is een website met een breed scala aan mogelijkheden, maar met een klein potentieel risico eraan verbonden.

Voordat u op zoek gaat naar een partner voor laserontharing, moet u naar een huidverzorging specialist gaan die uw huidtype kan beoordelen en u de beste optie kan aanbevelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *