Pizza recepten maken vanaf nul

Italiaans restaurant Eindhoven

Voor veel Italianen is het beste diner een voorgemaakte pizza die in de huiskamer wordt klaargemaakt. Nou, niet echt. Er zijn veel voormalige vegetariërs die zich hebben aangepast en Italiaanse vegetariërs zijn geworden. Ook voor degenen die thuis niet vegetarisch waren, is een pizza een gemeenschappelijke plek om te socialiseren en vrolijk te zijn. Je kunt van je pizza-avond een onvergetelijke avond maken.

Volgens europa verbruikt de typische Italiaan gemiddeld 38 pond brood per jaar. Brood wordt meestal gebruikt om de open pizza te beleggen. Voor de bereiding van het gerecht snijdt de bakker het deeg in gelijke stukken (anderhalf pond per stuk). Dan, in het weekend, legt hij of zij de gekruide korsten en vervolgens de toppings. Deze worden bewaard in geoliede zinken blikken. Eén voor één rolt de persoon de korsten op om de kenmerkende cirkel te maken. Dan wordt de volgende horizontale slag gemaakt. Op die manier is er consistentie in alle concentraties. Het opgeslagen deeg wordt vervolgens blootgesteld aan een twee uur durende overmatige verhitting. Dit proces concentreert het gebakken deeg, wat resulteert in een licht goudbruine korst.

Pizzaliefhebbers beweren dat er nog meer te doen is met de korst. Een slechte korst kan immers een slechte maaltijd betekenen. Citerend uit Peter’s boek over alchemist Rene Quatavao, is een korst als het centrum van de wereld. Het centrum van de wereld is de korst. Om andere dimensies te begrijpen, moeten we inzoomen op de microkosmos van onze pizza.

Op de planeet verandert de hoogte van een pizza met ongeveer zestien voet door ongeveer 250 mijl hoogteverschil. Elk jaar verliezen mensen ook zo’n vijftig pond. De korst gaat echter niet noemenswaardig verloren. Volgens een recente studie is de populaire New Yorkse stijlpizza de laatste tien jaar veertien centimeter hoger geworden. De Michelin-gids rangschikt de New Yorkse pizzeria’s op een schaal van één tot vijf.

De rustplaats van de topper van Michelin, een Helium dump, New York’s dunne korst pizzeria Lose brothers, is niet ver verwijderd van een andere eer voor de stad. De broers hebben de andere populaire pizzeria’s, met inbegrip van schaduw steunpilaar Siciliaanse pizza, verdrongen om het tweede meest bekroonde restaurant op de planeet te worden.

De meest vooruitziende culinaire expert van de V.S. staat algemeen bekend als iemand van de dunne-korstpizza’s. Greenwich is gemiddeld dun in vergelijking met de rest van het land, maar als het op pizza’s met dunne korst aankomt, staat de New Yorkse stijl altijd ver onderaan op de lijst in vergelijking met de buurstaten Illinois, Wisconsin en Californië. Een briljante marketingstrategie helpt echter de New Yorkse pizza te behouden door hem als titel op te nemen in de bladen, in de kranten en op het internet. Hierdoor krijgt het meer een mainstream aantrekkingskracht dan het anders zou hebben.

De perfecte pizza koken Wanneer u thuis pizza kookt, is het belangrijk dat u het recept precies volgt. Je kunt het jezelf maken, maar als het op smaak aankomt, breng je geen wijzigingen aan. Dit geldt vooral voor een pizza met een dikke korst. Combineer de bloem, het water, het zout, de gist en de vijf dollar van Working Men. Puristen maken misschien een uitzondering voor zelfgemaakt, maar niet zo. Het gaat niet alleen om het geld.

Pizza’s met een dikke korst kunnen op de traditionele manier worden bereid. Gebruik harde tarwe voor de beste resultaten, maar dit heeft ook de reputatie een minder gezonde keuze te zijn in vergelijking met de New York stijl. Een fijne Italiaanse korst is veel gezonder dan die van de diepe schotelvariant. Gebruik volkoren voor het vlees en het deeg, om een veel gezonder product te krijgen.

Als u meer dan één keer per week pizza gaat maken, kunt u dat het beste op de traditionele manier doen. Op die manier weet u welke ingrediënten u nodig hebt. U zult ook weer echt lekkere pizza’s kunnen eten, nu u de adviezen van de professionals hebt opgevolgd. De ingrediënten zijn echt niet zo moeilijk te vinden. U kunt ze in elke goed gesorteerde keukenzaak vinden in de juiste verpakkingen.

Als je van Italiaans koken houdt, en je hebt een beperkt budget, dan kun je overwegen om over te stappen op het zelf maken van pizza-recepten. Door thuis je eigen gerechten te maken, bespaar je tijd en gebruik je ingrediënten die voor jou gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Het leukste van Italiaans koken is dat je plezier hebt, kunt experimenteren en de resultaten met je gezin kunt delen. U zult er versteld van staan hoe leuk en lekker uw creaties eruit kunnen zien, en hoe bevredigend ze uw week kunnen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.