Tandenborstel Houder Houder

Automatische tandpasta dispenser

Deze tandenborstelhouder is een oplossing met dubbele kamers, ontworpen voor eenmalig gebruik. De tandenborstelhouder meet 12mm x 10mm en het deel dat de veren en kamers opslaat is 17mm x 14mm. De tandenborstelhouder is stevig en gemaakt van duurzaam kunststof. Hij is gemakkelijk vast te pakken en draagbaar. Door het ontwerp van deze tandenborstelhouder kunt u hem gemakkelijk in een handtas stoppen en toch kunt u er uw tandenborstel, mesjes en borstelharen comfortabel in opbergen.

Deze tandenborstelhouder heeft twee kamers: één voor de boventanden en één voor de ondertanden. De tandenborstelhouder is echt een “one size fits all” apparaat. Met andere woorden, er kan één tandenborstel, één bakje tandpasta dispenser of één bakje tandenborstels in. Het is de ideale keuze voor mensen die het nogal druk hebben en meestal weinig of geen tijd hebben om hun tanden goed te poetsen.

De tweede kamer is onder de tweede kamer

De kamer meet 12mm x 10mm en wordt als veilig en betrouwbaar ervaren. Het kan de borstelkop van uw boven- en ondertanden bevatten. De borstelkop is uitgelijnd en georiënteerd met de hulp van onze experts. De lengte van het handvat geeft u een praktische manier om de borstel vast te houden terwijl u betere en verbeterde poetsmethodes ontwikkelt.

Deze unieke tandenborstelhouder combineert een eenvoudig ontwerp met een beter nut. Hij is duurzaam en opvouwbaar. De kamer grijpt slechts enkele millimeters aan. De tandenborstelhouder is gemaakt van kunststof dat bestand is tegen vlekken en zonlicht. Het nieuwe ontwerp maakt het een gemakkelijke overgang van uw hard verdiende geld naar uw Eigen gezonde glanzende glimlach!

Dit product is 100% opvouwbaar en wegwerpbaar, waardoor het de ideale oplossing is voor wie een budget heeft, maar toch een gootsteenvriendelijke en toekomstbestendige automatische tandpasta dispenser wil hebben.

Comfortabel en veilig-De tandenborstelhouder garandeert een hoge kwaliteit van tandenpoetsen zonder irritatie of ongemak voor de geopereerde weefsels. Een kwaliteitstandenborstel past perfect in uw mond en geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Theodes om de levensduur van uw tandenborstel te maximaliseren en te helpen bij het onderhoud ervan. De tandenborstelhouder geeft u meer kennis over het gebruik van uw tandenborstel en zorgt ervoor dat u een proiver van fijne tanden wordt.

Lees meer:
Tandpasta houder
Tandpasta dispenser

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.